Om oss

Vår historie

Byes Begravelsesbyrå AS ble grunnlagt i 1886 av Eduard A. Byes.

Lokalisert i hjertet av sentrum har bedriften bestått helt siden den gang med det samme ønske om å vise “omsorg ved livets slutt” og å skape en verdig og minnerik begravelsesseremoni.

Tilbakemeldinger

 Her kan du lese hva andre sier om oss. Vi setter virkelig stor pris på om du vil gi oss din tilbakemelding.

Jeg vil på vegne av familien få takke Byes begravelsesbyrå, og spesielt Eivind, i forbindelse med vår fars bortgang og begravelse.

Fra første kontakt til avslutning så var det en flott og behagelig opplevelse. Rolig som skjæra på tunet. Forklarende når vi stilte spørsmål. Humor når dette var viktig og riktig.

En bortgang og begravelse spenner over så mange ulike spekter. Byes og Eivind var tilstede i alle disse faser. Jeg håper inderlig det er lenge til vi får bruk for dere, men om dagen og sorgen skulle ramme oss på nytt, så er bekjentskapet og roen noe vi tar med oss videre i tiden som kommer.

Så tusen takk for støtten, hjelpen og smilet.

Edmund Kristensen

Iris og Eivind.

Når man står i en slik situasjon som jeg plutselig stod i og alt jeg ville og ønsket var å få vite når og hvor jeg kunne få se min bror, så var spørsmål om begravelsesbyrå det siste jeg tenkte på der og da. Ble ganske satt ut og ba AMK bare ta ett!! At det ble dere to er jeg så utrolig takknemmelig for! Dere to er noen helt fantastiske personer. Dere var milde, imøtekommende, varme og omtenksomme.

Dere fikk min minnesermoni over bror til å bli helt perfekt! Jeg har fortalt alle om hvor flotte dere to var og hvor mye det har betydd for meg. Ord til å si hvor flotte dere to er finnes ikke. Dere er mer enn fantastiske. Av hele mitt hjerte takker jeg dere for ALT dere har gjort og vært.

Takk

Haldis

Kjære Eivind og Iris!

Jeg vil takke så mye for en meget flott og verdig bisettelse for far, Torstein. Deres varme framferd, samtidig med proff innstilling og utførelse, gjorde at familien følte seg vel og trygg.

Presten Gustav sin væremåte, sjarm og klokskap ga inntrykk for livet, særlig for barna. Organisten må også få skryt, veldig vakkert.

Jeg fikk også mye tilbakemeldinger fra øvrige familie og venner om at bisettelsen var meget bra og med nytenkende vinkling.

Tor Krabbe Knudsen

Gjensidig takk til dere i Byes, med en ekstra takk til Iris med gode
og empatiske samtaler.

Dere har opptrådd på en veldig fin og god måte
i en vanskelig tid. Det har vi satt veldig pris på både for egen del
og min familie.

Per Olaf

Et meget godt byrå, som møter deg med varme og omsorg. Det gjør at prosessen rundt dødsfallet blir/ er veldig støttende og at sorgen blir “lettere” å bære.

Iris Nordstrand, som er min kontaktperson er en meget, meget varm og omsorgsfull person, som var der hele tiden for meg. Jeg kan ikke få fullrost Byes for hvordan de stilte opp for meg. Jeg vil aldri glemme dem for den omtanken og støtten de gav meg gjennom min mors bortgang.

Iris Nordstrand er et fantastisk medmenneske, takk kjære Iris for din omtanke. Byes begravelsesbyrå vil jeg på det varmeste anbefale til Ålesunds befolkning. Min varmeste takk til Iris og Eivind.

Varme hilsener

Randi Synnes Aass

Hos oss møter du

Iris Cathrin Nordstrand

Daglig leder / gravferdskonsulent

Iris er utdannet bioingeniør og har tidligere jobbet som kursholder innen selvutvikling.

Der underviste hun i enkle verktøy for å endre destruktiv adferd og tankegang.